Batta Nándor Bemutatkozás

Menü ☰
  • Rövid leírás
  • Kedvenc játékok
  • Hobbik
mypic

Rövid leírás

21 éves vagyok, előzőleges művészeti pályán folytattam tanulmányaimat kiadványszerkesztő technikusként. Szabadidőm nagy hányadát gép előtt töltöm, főbb érdeklődési köröm a számítástechnika. Sokat szerkesztettem 3D modelltervező programokban, valamint alapszinten kisebb játékokat programoztam. Vektor grafikak tervezésével sok időt töltöttem, tanulmányaimból adódóan kiadvány tervezéssel is egyaránt foglalkoztam.

pic1 pic1

Back for Blood

Minden egyes küldetés elvégzése, valamint kihívás teljesítése után úgynevezett supply pontokat kapunk, amiket a központi hubként funkcionáló Fort Hope-ban költhetünk el különféle extrákra. Ugyan több lehetőség közül is választhatunk, egy adott kategórián belül csak sorban haladhatunk, ha pedig megszereztük onnan mindet, akkor kapunk helyette egy újabb adagnyi feloldandó cuccot. Így tehetünk szert egyedi skinekre, valamint fegyverfestésekre, de a játék alapjául szolgáló kártyákat is ezen a rendszeren szerezhetjük meg.

Rainbow 6 Siege

A Rainbow Six: Siege egy 5v5 pvp játék, melyben két csapat: védők és támadók feszülnek egymásnak. Minden kör egy tervezési szakasszal indul, ahol a terroristák (az adott karakter képességeinek megfelelően), megerősítik a szobák falát, szögesdrótokat és csapdákat raknak le, illetve felszerelik a bombákat. Ezek arra szolgálnak, hogy lelassítsák, megsemmisítsék a rohamozókat. Addig a támadók sem unatkoznak: apró távirányítású drónokat küldenek be a célterületre, hogy feltérképezzék a védelmet, valamint megtalálják a hatástalanítani kívánt bombát.

Deep Rock Galactic

Alapjaiban a játékmenet nagyon egyszerű. Elvállalsz egy küldetést, amely a bolygó különböző régiónak valamelyikére vezet, és kapsz egy célt: gyűjts be valamiből valamennyit. A pályák különböző nehézségűek, komplexitásúak és hosszúságúak lehetnek, szóval akár tíz perc alatt is végezhetsz, de talán fél óráig is a tárnákban rostokolsz azt az utolsó telért kergetve, ami valahogy mindig elkerüli a figyelmedet. A dolgod azonban megnehezítik a barlangban lakó, glyphid nevű lények, amelyek minden irányból lesnek rád, plusz a legtöbb régió önmagában is hordoz valamiféle veszélyt.

To the Moon

Dráma, kalandjáték, amelyet a Freebird Games fejlesztett ki és tett közzé. Eredetileg 2011 novemberében jelent meg a Microsoft Windows rendszerre. A történet két orvost követ, akik felajánlják, hogy mesterséges emlékek segítségével teljesítik egy haldokló utolsó kívánságát. A játék viszonylag kevés játékmechanikát tartalmaz, a játékos irányítja a két orvost, feltárja az elbeszélést és rejtvényeket old meg, miközben megpróbálják rekonstruálni a haldokló ember emlékeit, hogy teljesítsék kívánságát.