<

Életem főbb eseményei

2001.01.31-én születtem Budapesten.
Azóta is Vecsésen élek, ide is jártam álltalános iskolába a Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskolába.
br Ezután Monorra jártam a Jószed Attila gimnáziumba. Itt is érettségiztem. Ezután egy évig dolgoztam az A&A Brothers KFT.-nél. Ez a családunk savanyító cége. Itt segédmunkásként tevékenykedtem és targoncát vezettem. Erre 11. osztály után inyáron tettem le a jogosítványt. Jelenleg a SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium tanulója vagyok. Itt rendszergazda szakra járok. Az a célom, hogy elvégezzem ezt az iskolát és rendszergazda lehessek. Majd utána elvehessem feleségűl a barátnőmet.

img

Sziámi harcoshal

img

Szakállas agáma

img

Angol bulldog

img

Csivava

img

Capital Bra

Vlagyiszlav Balovackij (ukránul: Владислав Баловацький, Szibéria, Oroszország, 1994. november 23.) ismertebb nevén Capital Bra (IPA: [kɐpiˌtal ˈbɾa]), ukrán és orosz származású német rapper. Szibériában született egy kisvárosban, de Dnyepropetrovszkban nőtt fel Ukrajnában. Fiatal kórát az ukrán Dnipro városában töltötte el családjával. Anyjával még kiskorában Berlinbe költözött. Fiatal korában a BFC Dynamonál futbalozott. Később kisebb büncselekményeket követett el. Verekedések miatt gyakran iskálat kellett váltania. Kilencedik osztályban végleg szakitott a tanulmányaival.11 évesen kezdte a rappelést és 2014-ben részt vett a Rap Am Mittwoch freestyle bajnokságon. Ezzel sikerült beindítani karrierjét rapperként, Capital Bra első stúdióalbuma, a Kuku Bra 2016 januárjában jelent meg ami a Hijackers gyártotta. Ezt követte a Makarow Komplex és Blyat amelyek februárban, a korábban említett pedig 2017 szeptemberében, majd sikerült is elfoglalni helyét a Top 5 of German-speaking Europe-ban. A negyedik stúdióalbuma, Berlin lebt (2018), Number One lett Németországban, Ausztriában, és Svájcban. Ezt követő albuma Allein (2018), a második helyezést érte el a német album eladási grafikonon. Balovackij a legsikeresebb ebből a szempontból, 22 Number-One zenével Németországban.